Entreprenør & kloakarbejde

Mange års erfaring har givet os stor viden inden for entreprenørarbejde. Det er viden, der kommer dig som kunde til gode.

Et godt resultat

Når du vælger HDJ Kloak og Entreprenør er du garanteret en entreprenørløsning, der er solid og funktionel – og som du kan være sikker på holder i mange år frem.

Vi udfører etablering af kloak i forbindelse med nybyg og renovering af blandt andet indkørsler, terrasser og belægninger generelt.

Sammen med vores dygtige og loyale samarbejdspartnere kan vi sikre et resultat, som passer til ejendommen og til din stil.

Hos os er der fokus på kvalitet og service i topklasse.Vi er omhyggelige med alle opgaver,  som vi udfører – og vi gør altid meget ud af at få afstemt forventninger før opgaven går i gang, så resultatet bliver præcis, som du ønsker det. Det giver en fælles forståelse for projektet og sikrer det bedste slutresultat.

Stor erfaring som entreprenør

Vores medarbejdere har stor ekspertise inden for branchen og kan derfor være behjælpelige med professionel rådgivning i alle henseender.

Har du spørgsmål – eller ønsker du et tilbud om fast service? Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi udfører mange forskellige opgaver – bl.a. kloakering og vedligehold af kloakker.

Spørgsmål til entreprenørarbejde?

Jimmy Pedersen

Telefon: 60 38 95 02
Mail: Jimmy@HDJKE.dk

Se en af vores seneste entreprenøropgaver her