Om HDJ Kloak og Entreprenør

Jesper Nielsen

Jimmy Pedersen

Lars Jacobsen

Vi er et kloak og entreprenørfirma, der har fokus på god service og høj kvalitet. HDJ Kloak og Entreprenør er en fusion af de to firmaer – Kloakfirma Dahl og Højfyns Kloakservice, der begge har mange års erfaring og dygtige medarbejdere med føling for kundens ønsker.

Jesper Nielsen fra det tidligere Kloakfirma Dahl og Lars Jacobsen fra det tidligere Højfyns Kloakservice har begge dygtiggjort sig gennem mange år og har høj faglighed – der sammen sikrer kvalitet og god service.

Vi tilbyder kloakering / kloakservice, entreprenørarbejde og betonarbejde, skydning med jordraket, vand og ledningsservice og meget andet.  Vi løser opgaver for privatpersoner såvel som boligforeninger, virksomheder, vandværker, og forsikringsselskaber der alle ønsker høj kvalitet og holdbare løsninger.

Fornuftige priser

HDJ Kloak og Entreprenør er din pålidelige samarbejdspartner uanset om det gælder mindre problemer med kloakken i dit private hjem eller større opgaver i boligforeninger eller virksomheder. Vi udfører alle former for kloakarbejde. Bl.a. spuling, TV-inspektion, opgravning, strømpeforing, rørlægning, totalrenovering, reetablering af kloak og rottestop.

Vi tilbyder vores ekspertise til lave priser. Vi bestræber os naturligvis altid på at overholde aftaler og levere til tiden.

Vi er kendt for vores grundige og gode service. Vil du også have vores hjælp? Så kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.