Kloakspuling

Er din kloak eller dit afløb tilstoppet? Så kan det være nødvendigt at få en kloakspuling. Hos HDJ Kloak og Entreprenør hjælper vi dig med en række opgaver inden for rensning og spuling af kloak. Vi har stor erfaring med spuling af kloakker – både for private husstande og boligforeninger.

Ved en spuling renses hele kloakken, så du igen kan bruge dit toilet eller håndvask helt optimalt.

Vedligeholdelse af din kloak

En kloakspuling er også vigtig i forhold til vedligeholdelse af en kloak. Hvis din kloak ikke er blevet efterset i en længere periode kan dette blandt andet medføre:

  • Ofte stoppede afløb
  • Vand i kælderen
  • Lugtgener
  • Skadedyrsproblemer (f.eks. rotter)

Hos HDJ Kloak og Entreprenør har vi stort fokus på at hjælpe vores kunder på den mest effektive måde. Derfor sørger vi altid for, at vores ansatte er opdateret på de bedste teknikker inden for branchen. 

Udklip

Hjælp til kloakspuling

Er din kloak eller afløb tilstoppet kommer vi hurtigst muligt ud til dig for at løse problemet. Du kan sikret fornuftige priser og god service.

Efter en kloakspuling anbefaler vi, at du også får udarbejdet en tv-inspektion af din kloak – det kan nemlig være en god idé at tjekke, om der gemmer sig flere problemer i selve kloakledningen. Ved en tv-inspektion har du mulighed for at undgå fremtidige problemer – og det kan være givet godt ud.

Vi er et erfarent kloak- og entreprenørfirma som kører på hele Fyn. Vi har mange års erfaring og rådgiver i, hvad den bedste løsning er i hvert enkelt tilfælde. Uanset hvad, så prioriterer vi at komme hurtigt ud for at løse dit kloakproblem.

Ønsker du en fast aftale omkring et årligt tjek med os? Det kan være en god idé jævnligt at holde øje med sin kloak, så små problemer ikke når at vokse sig store. I samråd med dig finder vi en passende løsning, der passer til dine individuelle behov.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere omkring kloakspuling. Vi er her for at hjælpe dig, når du har problemer med kloakken.

Du kan ringe til os på 65931917 her vil der også blive viderestillet til vagten efter vores lukketid. 

Spørgsmål til kloakspuling?

Jesper Nielsen

Telefon: 40 16 18 17
Mail: Jesper@HDJKE.dk