Forsikringsskade

Vi samarbejder med en lang række forsikringsselskaber og modtager ca. 800-900 skader om året. Vi har en uddannet håndværkstaksator som hele tiden er ajour på forsikringsområdet og ville kunne råde og vejlede dig i lige netop din sag.

Udover at vi kan behandle din skade, kan vi naturligvis også udbedre den. Der findes i dag mange måder at lave kloakker på, bla. ved no-dig arbejde hvor man helt uden opgravning kan udbedre skaden under f.eks det flotte blomster bed, havebassinet eller under dit hus!

Vi holder til i Odense men vi kører i det meste af syd Danmark

Fordelen ved at bruge os til lige netop din skade er at vi er fokuseret på at hjælpe dig – så hurtigt og effektivt som muligt HDJ Kloak og Entreprenør altid resultater af høj kvalitet.

Vi hjælper dig med en forsikringsskade på kloakken

En holdbar løsning

Har din kloakledning mindre skader eller er utæt?

Hos HDJ Kloak og Entreprenør laver vi forsikringsskader hele region syddanmark. Vi har hjulpet en bred vifte af kunder – og skabt en sikker og holdbar løsning for hver enkelt kunde. Vi har speciale i både private forsikringsskader, ejerskifte og erhvervsforsikringer

Vi lægger stor vægt på at finde de bedste løsninger for vores kunder og arbejder målrettet mod at opfylde dine forventninger.

Kontakt os gerne, hvis du har brug for hjælp 

Du kan ringe til Patrick Jacobsen 40466929 som er vores uddannede taksator og vil rådgive dig i den rigtige retning. 

Spørgsmål til forsikringsskader ?

Patrick Jacobsen

Håndværkstaksator & kloakmester

Telefon: 40 46 69 29
Mail: patrick@HDJKE.dk

Se en af vores seneste forsikringsskader her